DSC_7126.JPG

Kameran takana

Olen 21-vuotias kuva-artesaani Kemistä. Olen käynyt kuvallisen ilmaisun perustutkinnon sekä lukion, joista valmistuin keväällä 2019.

Y-tunnuksen olen hankkinut elokuussa 2019. Olen kuitenkin reilun vuoden ajan, ennen Y-tunnuksen hankkimista, tehnyt kuvauskeikkoja. Tällä hetkellä opiskelen Media-alan ammattitutkintoa, valokuvauksen osaamisalaa.

Valmistun keväällä 2022.

Valokuvaus on ollut lähellä sydäntäni jo 11-vuotiaasta asti. Innostuin siitä siskoni kautta, joka on ollut suuri inspiraationi lähde alusta alkaen. Luonto, eläimet ja ihmiset ovat olleet jo pitkään lempikuvauskohteitani. Olen innokas oppija ja kokeilija, erityisesti valokuvauksen kohdalla. Haluan aina tuoda kuvissani esiin omaperäisyyttä sekä kokeilla uusia kuvaustapoja ja ideoita.

Rakastan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja pyrin koko ajan kehittämään omia taitojani monella eri osa-alueella. Rakentava palaute on tärkeää tässä työssä, koska ilman sitä en voisi kehittyä haluamaani suuntaan.

Itselleni on tärkeintä, että kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Yhdessä teemme ikimuistoiset kuvaukset sekä ikuisesti säilyvät muistot. <3