Ennen yhteydenottoa on hyvä tietää, mitä ottaa huomioon kuvausta varatessa.

Voit varata kuvaukset täältä nettisivujen kautta, sähköpostitse tai Instagramissa yksityisviestillä. Kun otat yhteyttä, kerro minkä kuvapaketin valitsit sekä millainen ajankohta olisi sinulle paras. Yrityksien yhteydenotossa tulee olla vähintään tieto, millaiselle kuvaukselle olisi tarvetta sekä mahdollinen ajankohta.

Kuvaukset toteutetaan miljöössä, koska käytössäni ei ole studiota. Jos asiakas haluaa, voin kuvata myös asiakkaan kotona. Huomioithan, että vauvakuvaukset toteutetaan aina asiakkaan kotona. Kuvaan Meri-Lapin alueella, pääosin Kemissä. Myös kauemmas matkustaminen onnistuu sovittaessa. Kuvauksiin, jotka ovat Kemin ulkopuolella, lisätään aina matkakulut (0,43€/km).

Jokaiseen kuvauspakettiin kuuluu suunnittelupalaveri, jossa käydään läpi ideoita kuvauksiin, sekä sovitaan esimerkiksi rekvisiitoista. Suunnittelupalaveri vie myös jännitystä itse kuvauksista, kun ensitapaaminen on tapahtunut etukäteen. 

Kuvausten peruminen tai ajankohdan vaihtaminen tulee tehdä viimeistään vuorokautta aiemmin sovitusta ajasta. Esimerkiksi sairastumistapauksissa vuorokautta aiemmin peruminen/ajankohdan vaihtaminen on ymmärrettävää. Ilmoitathan kuitenkin mahdollisimman pian kaikenlaisista muutoksista kuvauksiin liittyen, jos jotain ilmaantuu! Jos kuvauksiin ei saavu, peritään siitä täysi hinta.

Toimitan kuvat 2-7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Käsittelen kuvat Adoben Photoshop sekä Lightroom -ohjelmilla. Toimitan asiakkaalle koevedosgalleriat, joista tämä saa valita sovitun määrän kuvia. Lataan valitut kuvat täysresoluutioisina Drive-kansioon, josta kuvat on ladattavissa 30 päivää, jonka jälkeen kansio poistuu. 

Kuvia ei missään nimessä saa rajata tai muokata minkäänlaisilla filttereillä. Kuvia saa julkaista ja teettää ei-kauppallisessa käytössä. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia mainostuksessa nettisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Asiakas voi myös ilmoittaa, että ei halua kuviaan julkaistavaksi mihinkään. Tekijänoikeudet omistaa Eveliina Halttu. Mainitsethan kuvaajan nimen kuvia julkaistaessa sosiaalisessa mediassa, kiitos! <3

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeillesi sopiva paketti! <3

Ystävällisin terveisin,

Eveliina

Ota yhteyttä

halttueveliina(at)gmail.com

040 033 0690

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2020 Eveliina Halttu | Y-tunnus: 3018765-4

  • Instagram
  • Facebook