© 2019 by  Eveliina Halttu

  • Black Instagram Icon

Ennen yhteydenottoa on hyvä tietää, miten toimia kuvausta varatessa, kuvauksissa sekä kuvausten jälkeen.

Kuvauksen varaus onnistuu tämän välilehden lopusta, Instagramissa yksityisviestillä (@photosbyeveliina) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen halttueveliina(at)gmail.com. Kun otat yhteyttä, ilmoita viestissäsi vähintään seuraavat tiedot: yhteystietosi, minkä kuvauspaketin valitset sekä kuvausten ajankohta.

 Kuvauspaikka sovitaan etukäteen suunnittelutapaamisessa. Toteutan kaikki kuvaukset miljöössä, koska käytössäni ei ole studiota. Poikkeuksena lapsikuvaus, joka voidaan toteuttaa asiakkaan kotona tämän halutessa.

Valokuvaan Meri-Lapin alueella. Kauemmas matkustaminen onnistuu sovittaessa. Matkakulut (0,43€/km) lisätään aina kuvauspakettien hintaan.

Kuvausten suunnittelu on tärkeää. Tämän vuoksi olen lisännyt jokaiseen kuvauspakettiin suunnittelutapaamisen. Tällä kartoitan asiakkaan toiveita ja ideoita sekä voimme esimerkiksi miettiä mahdollisia rekvisiittoja. Rekvisiitat tuovat persoonallisuutta ja tunnelmaa kuviin, sekä ne monesti helpottavat poseeraamista. Valmistujaiskuvissa yleinen rekvisiitta on ruusu, mutta myös muut kukat ja esimerkiksi kimppu toimivat loistavasti! Huomioi kuitenkin, että kukka sopii asusi väreihin.

Kuvausten peruminen ja ajankohdan vaihtaminen tulevat tehdä viimeistään vuorokautta aiemmin sovitusta ajasta. Myöhästyminen on ilmoitettava pikimmiten. Jos sovittuihin kuvauksiin ei saavu, peritään siitä täysi hinta.

Kuvaukset kestävät paketissa ilmoitetun ajan, jonka jälkeen toimitan kuvat 2-7 päivän kuluessa. Käsittelen kuvat huolellisesti Adobe Photoshop ja Lightroom -ohjelmilla. Toimitan asiakkaalle koevedosgalleriat, joista tämä saa valita sovitun määrän kuvia. Lataan valitut kuvat henkilökohtaiseen Drive-kansioon ja kuvat ovat ladattavissa 30 päivää, jonka jälkeen kansio poistuu.

Kuvia ei missään nimessä saa rajata tai muokata minkäänlaisilla filttereillä. Kuvia saa julkaista ja teettää ei-kauppallisessa käytössä. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia mainostuksessa nettisivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Asiakas voi myös ilmoittaa, että ei halua kuviaan julkaistavaksi mihinkään. Tekijänoikeudet omistavat Eveliina Halttu. Kuvaajan maininta tulee tehdä kuvia julkaistaessa tekijänoikeuslakia noudattaen.

Muut kuvaukset, joita ei ole mainittu näillä sivuilla, ovat myös mahdollisia, kuten rippi-, tuote- ja new born -kuvaukset. Jos ottamani kuvat olivat mieluisia ja sinulla olisi mielessä esimerkiksi jokin edellä mainituista kuvauksista,

ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeillesi sopiva paketti!

Ota yhteyttä

halttueveliina(at)gmail.com

040 033 0690

  • Black Instagram Icon